توانبخشی معلولین

توانبخشی معلولین
زمان مطالعه: 3 دقیقه

توانبخشی معلولین چیست و چه اهمیتی دارد؟ 

اختراع توانبخشی معلولین جهت درمان معلولیت بیماران نخاعی

یک شرکت معتبر در زمینه تولید تجهیزات توانبخشی معلولین اعلام کرده که دستگاهی بنام GO-2 را طراحی کرده است. این دستگاه به صورت یک ایمپلنت به روش تحریک ستون فقرات برای بیماران مبتلا به آسیب نخاعی مناسب می باشد. هدف از طراحی دستگاه توانبخشی معلولین ، که این نوع بیماران بتوانند عملکرد حرکتی پا را بازیابی کنند. در حال حاضر ، بیماران حرکتی و معلولین در جهت بازیابی حرکت خود ، گزینه های محدودی جهت بهبود دارند.

تولید دستگاهی در جهت عبور از مسیر پله ها ، صندلی پله پیما

کاربری دستگاه توانبخشی معلولین

این دستگاه توانبخشی معلولین برای افرادی کاربرد دارد که تعداد کافی از اعصاب نخاعی دارند. دستگاه با ارسال پالس های الکتریکی به اعصاب باقیمانده باعث ایجاد حرکت هایی در پا می گردد. این حرکت ها با حرکت های واقعی بیمار در زمان حرکت پا همزمان هستند و به مغز آموزش میدهند تا از الیاف عصبی باقیمانده برای حرکت کردن و راه رفتن استفاده کند.

توانبخشی چیست؟

در فیلم زیر برخی از جدیدترین تکنولوژی هایی که می تواند به راه رفتن معلولین و ناتوانان کمک کند را بررسی می کنیم.

طراحی دستگاه راه رفتن و توانبخشی معلولین

همچنین شرکت GTX برای بیماران مبتلا به فلج فوقانی نیز یک گجت پوشیدنی بنام LIFT طراحی کرده است.  متخصصان شرکت GTX تحقیقات خود را روی توانبخشی جسمی و کاردرمانی در جهت بازیابی هر چه بیشتر توان حرکتی و راه رفتن و توانبخشی معلولین متمرکز کرده اند. عموما دوره توانبخشی در یک دوره 3 تا 12 ماهه انجام می گیرد . برخی از فعالیت هایی که برای توانبخشی فرد انجام می گیرد شامل تمرینات توانبخشی ، تحریک الکتریکی عملکردی ، آموزش راه رفتن با استفاده از سیستم های پشتیبانی از وزن بدن ، تردمیل های رباتیک ، واقعیت مجازی و…

چطور بیمار را به داخل خودرو منتقل کنیم ؟ بالابر بیمار به خودرو

در بسیاری از موارد درمان افرادی که از بیماری آسیب نخاعی رنج می برند با استفاده از توانبخشی طبیعی می باشد که به مرور زمان بهبود حداکثری حاصل می گردد ولی در برخی موارد که این بهبودی حاصل نمی گردد باید از طراحی جدید استفاده گردد که همواره متخصصین به دنبال طراحی راهکار جدیدی بوده اند.

چطور ویلچر توانبخشی مناسب انتخاب کنیم ؟

در صدمات ناقص نخاعی باتوجه به وجود الیاف نخاعی نهفته که وجود دارد احتمال بازگشت حرکت از طریق تحریک الکتریکی وجود دارد. در این روش منحصر به فرد با تحریک نخاع ، بر آموزش مغز تمرکز می شود تا اعصاب باقیمانده در نخاع تحریک و عضلات پا به حرکت وادار شود. این روش عموما باعث بهبودی مداوم و غیرقابل تصوری در پاها می گردد که منجر به توانبخشی جسمی ، اجتماعی و عاطفی بیمار می گردد.

محققان دانشگاه Bath در بریتانیا روش جدیدی را برای ایجاد پروتزهای مصنوعی سبک و راحتی ابداع کرده اند. ان ها می توانند به کمک دستگاه های اسکنر پیشرفته ، پروتزهای مصنوعی از یک نوع مواد نرم تولید کنند. این روش می تواند به عنوان یک پیشرفت جدید تلقی گردد که می تواند در آینده به عنوان یک عامل در راحتی و اسایش کاربران تلقی گردد.

پس از قطع عضو ، اندام باقیمانده می تواند در طول فرایند بهبودی دچار تغییر شکل و اندازه گردد که عموما بین ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان می برد. این تغییرات باعث می شود که مفصل پروتز به دلیل ضعیف بودن اندام ، استقامت کافی نداشته باشد و باعث اسیب بافتی و ایجاد درد و ناراحتی کاربر گردد. به همین دلیل استفاده از این مدل پروتز که از یک بافت نرم تشکیل شده می تواند این مشکل را حل نماید.

فیلم آموزشی جلوگیری از سقوط و افتادن سالمندان

در فیلم زیر قصد داریم برخی از مهمترین راهکارهایی که شما می توانید در جهت کاهش احتمال سقوط و افتادن بیماران و سالمندان بکار برید را معرفی کنیم. 

مقالات مرتبط

خدمات حمل بیمار از پله
مقالات آموزشی

حمل بیمار از پله

زمان مطالعه: 2 دقیقه افراد سالمند و ناتوان در جهت عبور از مسیر پله ها همواره دچار مشکل هستند و نیاز به یک نفر همراه دارند. در بسیاری موارد

توضیحات بیشتر »

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + نوزده =

اسکرول به بالا