
یک شرکت معتبر در زمینه تولید تجهیزات توانبخشی اعلام کرده که دستگاهی بنام GO-2 را طراحی کرده است. این دستگاه به صورت یک ایمپلنت به روش تحریک ستون فقرات برای بیماران مبتلا به آسیب نخاعی مناسب می باشد. هدف از طراحی این دستگاه ، که این نوع بیماران بتوانند عملکرد حرکتی پا را بازیابی کنند. در حال حاضر ، بیماران حرکتی و معلولین در جهت بازیابی حرکت خود ، گزینه های محدودی جهت بهبود دارند.
مقاله پیشنهادی : طراحی جدیدترین پروتز مخصوص معلولین جهت کمک به راه رفتن
این دستگاه برای افرادی کاربرد دارد که تعداد کافی از اعصاب نخاعی دارند. دستگاه با ارسال پالس های الکتریکی به اعصاب باقیمانده باعث ایجاد حرکت هایی در پا می گردد. این حرکت ها با حرکت های واقعی بیمار در زمان حرکت پا همزمان هستند و به مغز آموزش میدهند تا از الیاف عصبی باقیمانده برای حرکت کردن و راه رفتن استفاده کند.
همچنین شرکت GTX برای بیماران مبتلا به فلج فوقانی نیز یک گجت پوشیدنی بنام LIFT طراحی کرده است. متخصصان شرکت GTX تحقیقات خود را روی توانبخشی جسمی و کاردرمانی در جهت بازیابی هر چه بیشتر توان حرکتی متمرکز کرده اند. عموما دوره توانبخشی در یک دوره 3 تا 12 ماهه انجام می گیرد . برخی از فعالیت هایی که برای توانبخشی فرد انجام می گیرد شامل تمرینات توانبخشی ، تحریک الکتریکی عملکردی ، آموزش راه رفتن با استفاده از سیستم های پشتیبانی از وزن بدن ، تردمیل های رباتیک ، واقعیت مجازی و…
مقاله پیشنهادی : طراحی نوعی دستگاه رباتیک جهت کمک به حرکت معلولین
در بسیاری از موارد درمان افرادی که از بیماری آسیب نخاعی رنج می برند با استفاده از توانبخشی طبیعی می باشد که به مرور زمان بهبود حداکثری حاصل می گردد ولی در برخی موارد که این بهبودی حاصل نمی گردد باید از طراحی جدید استفاده گردد که همواره متخصصین به دنبال طراحی راهکار جدیدی بوده اند.
مقاله پیشنهادی : آیا با نحوه عملکرد دستگاه های صندلی پله پیما آشنا هستین ؟
در صدمات ناقص نخاعی باتوجه به وجود الیاف نخاعی نهفته که وجود دارد احتمال بازگشت حرکت از طریق تحریک الکتریکی وجود دارد. در این روش منحصر به فرد با تحریک نخاع ، بر آموزش مغز تمرکز می شود تا اعصاب باقیمانده در نخاع تحریک و عضلات پا به حرکت وادار شود. این روش عموما باعث بهبودی مداوم و غیرقابل تصوری در پاها می گردد که منجر به توانبخشی جسمی ، اجتماعی و عاطفی بیمار می گردد.
منبع مقاله : وب سایت medgadjet
در این مقاله قصد داریم به بررسی مهمترین نکات قبل از خرید دستگاه بالابر آسانسور پله پیما ( چطور دستگاه بالابر اسانسور راه پله مناسب بخریم ؟ ) بپردازیم.
در این مقاله قصد داریم به بررسی قابلیت افزایش استقلال فردی صندلی پله پیما برای افراد دارای معلولیت و سالمندان بپردازیم ( آیا دستگاه صندلی پله پیما در امنیت منزل شما تاثیر دارد )
در این مقاله سعی داریم به صورت خلاصه به بررسی تاریخچه صندلی پله پیما و روند تغییرات این دستگاه در طول زمان بپردازیم.
گروه فنی و مهندسی کوشا , مرکز ارائه انواع صندلی های پله پیما ( پیچشی و مستقیم ) , آسانسور , بالابر های خانگی و تجهیزات کمک حرکتی و توان بخشی در کشور می باشد . این مجموعه با تکیه بر دانش کارشناسان خود و همچنین استفاده از تکنولوژی های روز دنیا ؛ در سراسر کشور محصولاتی را تقدیم هم میهنان گرامی می نماید که در جهت سهولت حرکت هر چه بهتر بهره مند و از مزایای آن استفاده نمایند . ارائه نصب و خدمات پس از فروش در تمامی سطح کشور عزیزمان ایران تقدیم تمامی مشتریان گرامی می باشد .
تلفن : 36079307-051
همراه : 09158152022
ایمیل : Info@kooshagroups.ir
آدرس : خراسان رضوی – مشهد – بلوار معلم – پلاک 290
می خواهید از آخرین اخبار و محصولات کوشا باخبر شوید ؟
Design by yas.yam20103@gmail.com