بهترین بالابرخانگی کدام است؟

معرفی بهترین بالابرخانگی
زمان مطالعه: 6 دقیقه

بهترین بالابرخانگی چه ویژگی هایی دارد؟ برای خرید بهترین بالابرخانگی به چه نکاتی باید دقت کنیم؟ 

آیا بالابرخانگی بهتر است یا صندلی پله؟ 

این ها سوالاتی است که قرار است در این مقاله به آن پاسخ دهیم البته با ذکر دلیل! پس تا انتها با تجهیزات توانبخشی کوشا همراه باشید.

ویژگی های بهترین بالابرخانگی

ویژگی بهترین بالابرخانگی

  • امکان نصب در ساختمان های قدیمی بدون آسانسور
  • امکان نصب در داخل یا فضای خارجی ساختمان (نما)
  • بدون نیاز به اتافک موتورخانه در بالای ساختمان
  • امکان راه اندازی با برق تک فاز و سه فاز
  • مجهز به پاراشوت ایمنی
  • مجهز به شیر ایمنی ترکیدگی
  • شیر ایمنی فشار هیدرولیک
  • امکان پایین آوردن دستی کابین در شرایط قطع برق
  • اصالت برند قطعات مورد استفاده
  • حرکت نرم و کم صدا
  • شروع حرکت و توقف نرم و تدریجی (بدون شوک)

بالابر خانگی برای نصب و استفاده در منازل مسکونی طراحی شده‌اند. این طراحی  به گونه‌ای است که تردد افراد بین طبقات منزل به سهولت انجام شود. در بسیاری از موارد افراد مسن به مرور زمان برای استفاده از راه‌پله دچار چالش می‌شوند. همچنین استفاده از این بالابرها در منازل افراد معلول و کم‌توان بسیار ضروری است و می‌تواند کیفیت زندگی آنها را افزایش دهد.

از آنجا که محصولات بالابر مسکونی در طراحی و کارآیی پیشرفت کرده اند ، آنها در بین صاحبان خانه که به سادگی به دنبال بهبود شیوه زندگی خود یا “اثبات آینده” دارایی خود برای استفاده در زندگی بعدی هستند ، محبوب هستند.

برخلاف بالابرهایی که در ساختمانهای تجاری ، ادارات و فروشگاههای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند ، آسانسورهای منزل از نظر اندازه و سبک متفاوت هستند به گونه ای که آسانسورها مناسب تر در یک ملک خصوصی نصب می شوند.

مکانیزم  این بالابر هیدرولیکی است چرا که به دلیل استفاده ی این بالابر در منازل باید دارای ایمنی بسیار بالا و همچنین تولید صدای کمی باشند. از این بالابر ها در اماکن دیگری نظیر فروشگاه ها، مغازه ها و رستوران ها که قابلیت استفاده از آسانسور را ندارند استفاده می شود و فقط نوع کاربری بالابر است که باهم متغایر است بدین سبب است که آن را با این گونه نام‌ها نیز می‌شناسند.

کاربرد مغازه ی این بالابر در اماکنی است که حداقل دو طبقه باشند و یا از مکانی نظیر بالکن بهره مند باشند. از آنجایی که فاصله میان طبقات فروشگاه و یا مغازه کمتر از سازه های مسکونی است، لذا استفاده از بالابر هیدرولیک بسیار مناسب تر از آسانسور است. توان بالابری این گونه بالابر به درخواست مشتری تعیین می گردد اما نباید از این نکته غافل شد که حداکثر توان بالابری این بالابر ها 300 کیلوگرم است.

ویژگی های بالابر خانگی کوشا توان حرکتی با برق تک فاز و یا سه فاز در کناره بهره مندی از پاور یونیت های ایتالیایی که کارایی کارکرد با برق USB از جمله ویژه گی های مثبت بالابر خانگی باشد. بالابر های خانگی امکان کنترل و فرمان پذیری از داخل کابین را دارا است. از دیگر ویژگی های بالابر خانگی قابلیت تشخیص مانع در زیر زمین است. بالابر های خانگی آتیه بالابر دارای سیستم ضد سقوط پاراشوت می باشند که همین امر ضریب ایمنی بالابر را در حد بسزایی افزایش می دهد.

  • مزایای بالابر خانگی 
  •  نصب آسان و سریع
  • نصب و سرویس
  • نگهداری بسیار ارزان
  •   استفاده آسان از برق تک فاز
  •   استفاده آسان یا کاربردی قابل اعتماد
  •   نیاز به چاهک ناست.
  •   التزامی به آهن کشی به صورت مجزا ناست.
  •  نیاز به عملیات ساختمانی ناست.

یک مساله مهم در تعیین مشخصات بالابر خانگی، ظرفیت بار مفید است. باید توجه داشت که بنابر تعریف بالابر خانگی، ظرفیت دستگاه بسیار محدود است. بطور معمول ظرفیت بالابرهای خانگی بین ۱ تا ۳ نفر تعیین می شود. شایان ذکر است که ابعاد کابین بالابر با ظرفیت مفید نسبت مستقیم دارند.

بالابرهای تک نفره معمولا برای استفاده اختصاصی یک شخص در منزل مورد استفاده قرار می گیرند. ممکن است این دستگاه برای کاربری شخصی سالخورده یا کم توان که امکان استفاده از پلکان را ندارد طراحی و اجرا شود. کابین بالابر تک نفره ابعاد کوچکی دارد و ظرفیت مفید آن حدود ۱۰۰ کیلوگرم است. ابعاد کابین طوری است که تا حدی شبیه به یک کپسول عمل می کند.

بالابرهای خانگی دستگاهی میباشد که برای انتقال فرد یا بار استفاده میشود که از نیروی برق هوا از سطحی به سطح دیگر بالابرها وسیله ای هستند مکانیکی یا ماشینی مکانیکی که امکان جابه جایی افراد و بار به طبقات مختلف را دارد

یکی از انواع بالابر ها میباشند که در ساختمان های مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد که متناسب برای انتقال افراد سالمند ،بیماران ،معلولین و… افرادی که توانایی امکان استفاده از پله را ندارد.

انواع بهترین بالابرخانگی

بالابرها امکان نصب در پله های صاف و پیچ در پیچ را هم دارد این بالابرها نیازی  به فضای خیلی اضافی برای موتورخانه ،چاهک ندارد در صورتی که آسانسور های هیدرولیکی و کششی نیاز دارند و این تفاوت موجب شده این بالابر برای مصارف خانگی بسیار مناسب باشد

این نوع بالابرهای خانگی در ساختمان هایی نصب میشود که مکانی برای آسانسور وجود ندارد و ساختمان های قدیمی و یا ساختمان هایی که 2تا 4 طبقه می باشند  و ظرفیت این بالابرها به اندازه ای میباشد که صندلی  چرخدار سالمندان،اجسام سنگین،کالاسکه در آن جا میشود

بالابرها دارای عوامل تعیین کننده ای هستند مثل ظرفیت،نوع کاربرد،نوع مکانیزیم هستند

برای این بالابرهای خانگی از ترمز اضطراری استفاده کرد بالابرهای خانگی با برق تک فازهم نیز اجرا میشود و میتوان برای کاهش صدای آسانسور از پمپ کم صدا استفاده شود .

بالابرهای کششی با بالابرهای هیدرولیکی متفاوت می باشد.

این بالابرهای کششی نسبت به هیدرولیک از قیمت مناسب تری برخوردار هستند بالابرهای خانگی کششی یکی از پرکاربردترین نوع بالابرهای کششی میباشد این نوع بالابر برای استفاده افراد زیاد متناسب نمیباشد و بیشتر برای جابه جایی بار استفاده میشود ولی این بالابرهای خانگی کششی برای جابه جایی افراد در طبقات میباشد.

فرق صندلی پله و بالابرخانگی

نصب بالابرخانگی به چه صورتی است

برای نصب بالابر خانگی باید چندین فاکتور را در نظر گرفت. نصب بالابر باید توسط متخصصان و افراد کارشناس صورت گیرد تا امنیت آن به طور کامل رعایت شود. در زیر به مواردی که در نصب بالابر باید به آن توجه کرد اشاره شده است:

1.محل بالابر:

این که شما بخواهید در کدام قسمت خانه بالابر را نصب کنید اهمیت زیادی دارد.  محل بالابر باید با توجه به نیاز خانه و امنیت و دیگر مسائل مشخص شود.

2.نوع بالابر:

این که شما بخواهید چه نوع بالابری را برای خانه خود نصب کنید هم یکی دیگر از فاکتورهایی است که باید به آن در هنگام نصب به آن توجه شود.

3.ایمنی بالابر:

یکی دیگر از مواردی که در هنگام نصب یک بالابر در یک خانه باید مورد توجه قرار گیرد، امنیت بالابر می باشد. بالابر از آنجایی که افراد و تجهیزات را انتقال می دهد باید امنیت بالایی داشته باشد و بنابراین در هنگام نصب باید به آن توجه ویژه ای شود. اگر یک بالابر در خانه امن نباشد ممکن است خطر آفرین باشد.

نکته: یادتان باشد که حتما پس از نصب هم به طور مرتب، بالابر خانه خود را بازدید کنید تا از امنیت و درست کار کردن آن مطمئن شوید. این بازدید باید توسط افراد متخصص صورت گیرد.

ولتاژ برق دستگاه

انواع سیستم های بالابر خانگی با برق تکفاز و سه فاز قابل اجرا هستند. اینکه موتور دستگاه تکفاز یا سه فاز انتخاب شود بستگی به توان و جریان نامی آن دارد. توان و جریان موتور نیز در تناسب با ظرفیت بار و سرعت دستگاه محاسبه می شوند.

بالابر خانگی تک فاز

اگر ظرفیت بالابر زیاد نباشد می تواند با برق تک فاز عمل کند. در شرایط عادی یک موتور تکفاز ۲.۲ کیلووات یا ۳ اسب تکفاز قابل قبول است. ظرفیت دستگاهی با برق تکفاز نباید بیشتر از ۲۵۰ کیلوگرم باشد. البته سرعت بالابر، فاکتور مهم دیگری است که در توان موتور تاثیر گذار است. سرعت بالابرهای تکفاز معمولا ۰.۱ تا ۰.۱۵ متر بر ثانیه محاسبه می شود.

بالابر خانگی سه فاز

حتی اگر ظرفیت و سرعت کمی داشته باشیم نیز ترجیح با موتورهای سه فاز است. موتورهای سه فاز عملکرد بهتر و صدای کمتری دارند. اگر در ساختمانی برق سه فاز در دسترس باشد، بهتر است از موتور سه فاز استفاده شود.

سالانه هزاران خرید بالابر خانگی (هوم لیفت) در منازل نصب و راه اندازی می شود. بالابر خانگی (هوم لیفت) می تواند برای جابجا شدن بین طبقات منزل به شما کمک کند. در واقع یکی از نکات مهم در طراحی داخلی منازل به ویژه منازل امروزی که با محدودیت فضا روبرو هستند.

طراحی نقشه ی داخلی ساختمان به شکلی بهینه می باشد. به صورتی که کمترین میزان فضا دچار پرتی شده و به بهترین نحو بتوان از فضای داخلی منزل استفاده کرد.

عموما مسیرهای راه پله در منازل فضای زیادی اشغال می کنند در حالی که این فضا مختص به رفت و آمد می باشد و فایده ی دیگری ندارد. بنابراین بخش زیادی از متراژ منزل شما درگیر فضای مربوط به راه پله ها خواهد بود.

انواع بهترین بالابرخانگی

 

بالابر خانگی متحرک :معمولا برای ساختمان های یک تا چهار طبقه نصب میشود

بالابرخانگی هیدرولیکی :این نوع بالابرپرفروش ترین مدل های بالابرهای خانگی استو هم دارای راحتی در استفاده و امنیت بسیار بالایی دارد

بالابرخانگی شیشه ای :کابین شیشه ای این بالابر در زیبایی آن نقش بسیاری دارد

بالابر خانگی راه پله ای :این نوع از بالابر به دلیل نداشتن کابین و هیدرولیکی نبودن بسیار ارزان تر از بقیه بالابرهای خانگی میباشد و بدون نیاز به چاله و همچنین به برق سه فاز نیازی ندارند و احتیاجی به موتورخانه نیست

بالابرخانگی هووم لیفت :به چاله آسانسور نیازی ندارند،نیازی به تخریب نیست یا حداقل تخریب بسیار کم ،نصب کردن در سریع ترین زمان ممکن ،احتیاج نبودن به برق سه فاز ،داشتن ایمنی کامل

خرید بالابرخانگی

برای افزایش عمر بالابرهای خانگی به نکات زیر باید توجه کرد :

+بازدید دوماه از سسنورها که در بالابرهای خانگی استفاده می شود

+سرویس شدن سالانه این بالابرها توسط سرویس کارهای آسانسور

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + ده =

اسکرول به بالا

عضویت در خبرنامه

از جدیدترین تجهیزات و تخفیف های کوشا غافل نشو. کافیه ایمیلتو وارد کنی